Hennes løgner kan bli din død ... Lisa Jewells nyeste thriller, Sannheten om Josie Fair, er en intenst og mørk psykologisk thriller, full av hemmeligheter og løgner. Hvem er Josie Fair egentlig?

Da den populære podcasteren Alix Summers feirer bursdagen sin på den lokale puben, møter hun ved en tilfeldighet den uanselige kvinnen Josie Fair. Det viser seg at Josie også feirer 45-årsdagen sin. De er faktisk bursdagstvillinger, og snart kommer Alix på tanken om å lage en podcast med Josie. Det blir historien om to kvinners liv som ikke kunne vært mer forskjellige. Sakte, men sikkert begynner Alix å innse at Josie skjuler mørke hemmeligheter.

 

Så fascinerende og rett og lett umulig legge bort.

       - KRIKUS

 

Josies liv ser ut til å være merkelig og komplisert, og selv om Alix finner henne urovekkende, kan hun ikke motstå fristelsen til å fortsette med podkasten. Før hun vet ordet av det, har Josie snodd seg inn i livet til Alix og familien, og hun begynner å bekymre seg for at hun aldri vil bli kvitt henne. Men like raskt som hun dukket opp, forsvinner Josie. Først da oppdager Alix at Josie har etterlatt seg en forferdelig og skremmende hemmelighet, og at hun og familien er i større fare enn hun noen gang trodde var mulig. Hvem er Josie Fair? Og hva har hun gjort?

 

Bestill boken her