I Claire McGowans nyeste psykologiske thriller Jeg vet hvem du er blir vi tatt med på en nervepirrende reise gjennom skyld, hemmeligheter og en kvinnes desperasjon for å beskytte sin nye identitet.

Hovedpersonen i thrilleren er Rachel, en kvinne som får sitt tilsynelatende ordinære liv kastet inn i kaos når hun snubler over et lik i skogen. Et lik som viser seg å være hennes kjærestes eks-kone.

Rachel blir raskt hovedmistenkt i etterforskningen, og det vi som lesere snart innser, er at Rachel bærer på en mørk fortid som hun desperat forsøker å holde skjult. Før hun ble Rachel var hun Casey, en ung barnepike i Los Angeles som fikk livet sitt forandret for alltid da familien hun arbeidet for ble brutalt myrdet. Anklaget, og nesten dømt til døden, klarte hun å unnslippe sin fortid og starte på nytt.

Thrillerforfatteren Claire McGowan er kjent for sitt skarpe blikk for detaljer og evnen til å skape menneskelige og gjenkjennbare karakterer. Gjennom denne boken utforsker hun komplekse temaer som identitet, skyldfølelse og konsekvensene av fortiden. Hun veileder oss elegant gjennom Rachels nåværende dilemmaer, mens hun gradvis avdekker lagene av hennes tidligere liv som Casey.

 

Meget overbevisende … Uhyggelig spennende.

       - DAILY MAIL

 

Du blir fanget i spenningen mellom fortid og nåtid, mens spørsmål oppstår: Er Rachels funn av liket en forferdelig tilfeldighet, eller er det noen som kjenner til hennes tidligere liv og nå søker hevn? Dette er en historie som utforsker de mørkeste delene av menneskesinnet og stiller spørsmål ved hvor langt noen er villig til å gå for å beskytte seg selv og sin egen versjon av sannheten.

McGowan, med sin unike stemme i thrillersjangeren, har skapt en roman som ikke bare er uhyggelig spennende, men også inviterer til refleksjon rundt de moralske og psykologiske aspektene ved skyld og identitet.

Jeg vet hvem du er er uhyggelig spenning som garantert holde deg våken langt inn i de små timer. Perfekt for deg som liker de gode underholdningsromene!

 

BESTILL BOKEN HER