Har du noen gang lurt på hva som skjuler seg bak de perfekte fasadene? Thrilleren Begravde hemmeligheter av Liz Nugent tar deg med inn i et hjem i Dublin hvor ingenting er som det ser ut til.

EN DRAPSSAK. EN FAMILIE I OPPLØSNING. EN MOR MED UBETINGET VILJE.

Begravde hemmeligheter er en iskald psykologisk thriller som vil gripe deg fra første side. Dette er en mesterlig fortalt fortelling om en fasjonabel families dystre hemmeligheter bak fasaden.

På overflaten fremstår Lydia Fitzsimons' liv som det perfekte bilde på suksess; hun er gift med en anerkjent dommer, mor til en elsket sønn og har et imponerende hjem. Men bak de lukkede dørene til det prangende huset i Dublin lurer en mørk hemmelighet. En hemmelighet så ødeleggende at da sønnen Laurence snubler over den, settes det i gang en rekke hendelser som truer med å ødelegge hele familien. Men ingenting skal stå i veien for at denne moren skal få det som hun vil ...

 

Perfekt for alle som liker uhyggelige psykologiske thrillere.

       - LIBRARY JOURNAL

 

Begravde hemmeligheter er en mørk, iskald og nådeløs thriller om en mors besettende kjærlighet og morsinstinkt, hvor hver side i boken er mer uforutsigbar enn den forrige.

Liz Nugents skrivekunst vil holde deg fanget langt inn i de små timer. Begravde hemmeligheter er en intens leseopplevelse som utfordrer hver nerve i kroppen din. Det handler om Irlands politiske historie, klassedelingens sammenbrudd og en kvinnes ubøyelige streben etter det hun vil ha, uansett pris.

Boken kan du bestille her