Krim

Abonnement på

KRIMBØKER

Som abonnent på Lesepause KRIM får du bestselgere innen krim, thrillere og spenning. Dette er besettende lesning fra verdens bestselgende spenningsforfattere. Du får kritikerrost kvalitetskrim som får opp pulsen – nyheter rett i pocket.

Unn deg selv en lesepause! BESTILL NÅ – få krimbøker rett hjem i postkassen.

Det var en bok å slå tiden i hjel med, for dem som foretrekker den død.

      - ROSE MACAULAY      

De beste krimbøkene – nyheter rett i pocket

Kvinnen i etasjen over

Victoria Barnett har alt. En god jobb, en kjekk og omtenksom ektemann, et vakkert hjem og en plan om å fylle det med barn. Livet er perfekt. Helt til den dagen hun kommer ut for en forferdelig ulykke, og alt faller i grus.

Victoria er ikke lenger i stand til å gå, ikke spise eller kle på seg selv, ikke engang snakke. Radiusen hennes er begrenset til husets overetasje, og hun er avhengig av hjelp døgnet rundt.

Sylvia Robinson blir hyret av Victorias mann for å ta seg av henne. Hun finner snart ut at Victoria ikke er så hjelpeløs som hun er blitt fortalt. Og Victoria har noe hun desperat ønsker å fortelle … Om hun bare hadde kunnet få ut ordene.

Sylvia finner en gjemt dagbok, og det er da historiens sanne hjerte begynner å slå. En sjokkerende sannhet kommer for en dag. Dette er en psykologisk thriller som vil få deg til å tvile på alt og alle.

 

LES MER AV DET DU ELSKER

Freida McFadden

Freida McFadden er pseudonym for en bestselgende forfatter som begeistrer lesere verden over. Hun har ligget på topp på Amazon og USA Todays salgslister, og er blitt et fenomen på internett.

Hun fikk sitt store gjennombrudd med Hushjelpen, og bøkene hennes er høyt elsket av mange. Hun har skrevet flere psykologiske thrillere samt humoristiske romaner fra sykehusmiljøer - hun er nemlig lege, med hodeskader som spesialfelt.

Bli abonnent – få gave*

Du fortjener en lesepause!

Et abonnement på Lesepause Krim er enkelt!

Slik fungerer det:

  • Ingen bindingstid, du må kun kjøpe én månedens bok før du kan si opp abonnementet
  • Gratis* gave
  • Månedens bok koster kun kr 229, og sendes portofritt hjem til deg
  • Du kan når som helst pause neste bok i abonnementet
  • Nyhetsbrev på e-post om bøker i abonnementet og andre boktips

En lesepause er valgfritt, men vi anbefaler at du prøver.

*Du betaler kun porto for gaven.