Krim

Abonnement på

KRIMBØKER

Som abonnent på Lesepause KRIM får du bestselgere innen krim, thrillere og spenning. Dette er besettende lesning fra verdens bestselgende spenningsforfattere. Du får kritikerrost kvalitetskrim som får opp pulsen – nyheter rett i pocket.

Unn deg selv en lesepause! BESTILL NÅ – få krimbøker rett hjem i postkassen.

Det var en bok å slå tiden i hjel med, for dem som foretrekker den død.

      - ROSE MACAULAY      

De beste krimbøkene – nyheter rett i pocket

Hushjelpen

Hushjelpen er blitt en eventyrlig suksess på originalspråket. Dette er en intens, nervepirrende, overraskende og fengslende psykologisk thriller som får det til å gå kaldt nedover ryggen på leseren.

«Velkommen til oss,» sier Nina Winchester idet jeg tar henne i den elegante, perfekt manikyrerte hånden. Jeg smiler høflig mens jeg ser meg rundt i de flotte omgivelsene. Å jobbe her er min siste sjanse til å starte på nytt.

Hver dag gjør jeg rent i Winchester-familiens flotte hus, henter datteren på skolen og lager middag til dem, før jeg tar med meg min egen porsjon og spiser den på det knøttlille loftsrommet mitt.

En gang prøver jeg på en av Ninas vakre hvite kjoler, bare for å finne ut hvordan det føles. Men hun finner snart ut at jeg har gjort det, og da jeg oppdager at døren til loftsrommet mitt bare kan låses fra utsiden, er det for sent.

 

Dette er intens spenning fra den nye store thrillerforfatteren Freida McFadden som begeistrer lesere verden over. Boken er foreløpig solgt til 31 land, og filmrettighetene er sikret.

God lesepause!

Hushjelpen av Freida McFadden_Månedens bok i Lesepause Krim

LES MER AV DET DU ELSKER

Freida McFadden

Freida McFadden er pseudonym for en bestselgende forfatter som begeistrer lesere verden over. Hun har ligget på topp på Amazons og USA Todays salgslister, og er blitt et fenomen på internett.

Det var med Hushjelpen hun fikk sitt store gjennombrudd, og bøkene hennes er høyt elsket av mange. Hun har skrevet flere psykologiske thrillere samt humoristiske romaner fra sykehusmiljø - hun er nemlig lege, med hodeskader som spesialfelt.

Hun bor sammen med familien sin og en svart katt i et gammelt treetasjes hus med utsikt over havet, med trapper som knirker for hvert skritt du tar, og der ingen hører deg dersom du skriker. Om du ikke skriker skikkelig høyt, da.

Du kan følge bestselgerforfatter Freida McFadden og bøkene hennes på www.freidamcfadden.com, på fangruppen hennes på Facebook, Freida McFans, der hun selv er aktivt til stede, og instagramkontoen @fizzziatrist.

Dette er en forfatter for deg som elsker intens spenning!

Freida McFadden_Thrillerforfatter

Bli abonnent – få gave*

Du fortjener en lesepause!

Et abonnement på Lesepause Krim er enkelt!

Slik fungerer det:

  • Ingen bindingstid, du må kun kjøpe én månedens bok før du kan si opp abonnementet
  • Gratis* gave
  • Månedens bok koster kun kr 199, og sendes portofritt hjem til deg
  • Du kan når som helst pause neste bok i abonnementet
  • Nyhetsbrev på e-post om bøker i abonnementet og andre boktips

En lesepause er valgfritt, men vi anbefaler at du prøver.

*Du betaler kun porto for gaven.