Om oss

Velkommen til Lesepause

Abonnement for deg som liker de beste underholdningsbøkene

Vi som elsker bøker, vet at toppen av lykke er leselykke. Feelgood, krim eller serier – Lesepause-redaksjonen brenner for de gode historiene og velger ut de beste bøkene for deg. Som abonnent i Lesepause får du pocketnyheter rett hjem i postkassen – portofritt og uten bindingstid.

I Lesepause får du storslåtte, internasjonale bestselgere, fra verdens mestselgende forfattere. Vi finner bokperlene som fengsler lesere verden over. Dette er bøker som berører, det er store underholdningsromaner, gripende fortellinger eller kritikerrost krim som setter en støkk i deg. Unn deg selv en lesepause – velg det abonnementet som passer deg.

 

Et lesekonsept i Cappelen Damm Underholdning

Lesepause er en del av Underholdningsredaksjonen i Cappelen Damm, og vi jobber hele tiden for å spre ekte leseglede. Enten du liker familiedrama, kjærlighet, spenning, thrillere eller lidenskap finner du boken hos oss. Du får et godt utvalg av gode leseopplevelser. Vi har de beste underholdningsbøkene.

 

Cappelen Damm

Cappelen Damm er Norges største forlag, med et bredt utgivelsesprogram som omfatter læremidler, fagbøker, skjønn- og generell litteratur og barnebøker. Forlaget har nærmere 400 ansatte, og eies av Egmont.

Du kan lese mer om Egmont fondet her.

Vi har som mål å minske miljøbelastningen mest mulig. Cappelen Damm er aktivt med på merker og ordninger som Miljøfyrtårn, FSC/PEFC og CE-merket. Vi har også signert initiativer som Grønnvaskingsplakaten og Grønne innkjøp. For å nå målene jobber vi etter forlagets og samarbeidspartneres sertifiseringer. Les mer om dette her.

Unn deg selv en lesepause

Les mer av det du elsker!

 

Vi gjør det enklere for deg å lese mer av det du elsker!

Start ditt abonnement nå, og få din egen lesepause rett hjem i postkassen.