Outlander

Abonnement på

OUTLANDER

Bli med på en lesefest med skotsk historie, romantikk og eventyr. En storslått leseopplevelse!

Outlander er en prisbelønt bestselgerserie. Dette er en historiefortelling uten sidestykke, med uforglemmelige hovedpersoner i ekte historisk setting. Diana Gabaldons Outlander-romaner er alle New York Times-bestselgere som blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans.

Mye mer å lese – BESTILL NÅ!

Vidunderlig og fantastisk ... Perfekt leseglede.

       - SAN FRANSISCO CHRONICLE

Skotsk historie, romantikk og eventyr

Prisbelønt, storslått leseopplevelse

OUTLANDER

Bli med på en lesefest med skotsk historie, romantikk og eventyr. Vi garanterer en storslått leseopplevelse – nå kommer alle bøkene i serien på norsk.

 

Vidunderlig og fantastisk … Perfekt leseglede.

      - SAN FRANSISCO CHRONICLE    

 

Serien Outlander er utgitt i 114 land, oversatt til 38 språk og solgt i svimlende 50 millioner eksemplarer verden over. Dette er historiefortelling uten sidestykke, med uforglemmelige hovedpersoner i ekte historisk setting, noe som er kjennetegner Diana Gabaldons imponerende forfatterskap. Bøkene i Outlander-serien blir hyllet av kritikere og elsket av millioner av fans.  

Første bok i serien, Under jegermånen, er boken som startet det hele, en fengslende roman på 928 sider med intens spenning og tidenes kjærlighetshistorie.

 

Året er 1945. Claire Randall var sykepleier ved fronten og har vendt hjem fra krigen. Hun og mannen finner tilbake til hverandre på en bryllupsreise for annen gang i det skotske høylandet. Der kommer hun over en eldgammel steinsirkel, og idet hun går inn i ringen blir hun en fremmed – en «outlander» – i et Skottland preget av krig og klaner på tokt i det Herrens år 1743. 

Outlander bøker

OPPSLUKENDE LESEOPPLEVELSE

Les mer av det du elsker!

Nr. 1 New York Times-bestselgende forfatter

DIANA GABALDON

Diana Gabaldon (f. 1952) skrev den den første Outlander-boken, Under jegermånen, i 1991. Bøkene er utgitt i 114 land og på 38 språk og har solgt over 50 millioner eksemplarer. Forfatteren er utdannet marinbiolog, har doktorgrad i økologi og jobbet som professor før hun ble forfatter på heltid.

 

Gabaldon er den fødte historieforteller.

       - LOS ANGELES DAILY NEWS

 

I 2014 kom TV-serien Outlander, basert på bøkene. TV-serien har blitt nominert til internasjonale priser, hvorav de mest kjente er Emmy og Golden Globe, og den har også vunnet flere priser, blant annet under Peoples Choice Awards. 

Bli abonnent nå!

Du fortjener en lesepause!

Et abonnement på Outlander er enkelt!  

Slik fungerer det:

  • Ingen bindingstid
  • Du får et lekker Dragonfly-smykke i gave
  • Bøkene koster kun kr 249, og sendes portofritt hjem til deg
  • Du kan når som helst pause neste bok i abonnementet
  • Nyhetsbrev på e-post om bøker i abonnementet og andre boktips

Din lesepause rett hjem i postkassen!