Freida McFadden er pseudonym for en bestselgende forfatter som begeistrer lesere verden over. Hun har ligget på topp på Amazon og USA Todays salgslister, og er blitt et fenomen på internett.

Det var med Hushjelpen hun fikk sitt store gjennombrudd, og bøkene hennes er høyt elsket av mange. Hun har skrevet flere psykologiske thrillere samt humoristiske romaner fra sykehusmiljøer - hun er nemlig lege, med hodeskader som spesialfelt.

Hun bor sammen med familien sin og en svart katt i et gammelt treetasjes hus med utsikt over havet, med trapper som knirker for hvert skritt du tar, og der ingen hører deg dersom du skriker. Om du ikke skriker skikkelig høyt, da.

Du kan følge bestselgerforfatter Freida McFadden og bøkene hennes på www.freidamcfadden.com, på fangruppen hennes på Facebook, Freida McFans, der hun selv er aktivt til stede, og på instagramkontoen @fizzziatrist.

Dette er en forfatter for deg som elsker intens spenning!

 

Bøker på norsk:

 

Forfatteren har utgitt flere thrillere på engelsk:

Sucide Med, Brain Damage, The Surrogate, The Ex, The Perfect Son, The Wife Upstairs (kommer snart på norsk), One by One, Want to Know a Secret, The Locked Door (kommer snart på norsk), Do Not Disturb, Do You Remember, The Inmate og Never Lie.

 

Se flere forfattere fra Lesepause her